Verkiezingen

Deze dynamische pagina toont meteen welke entiteit nieuwe resultaten heeft doorgegeven, en bevat directe links naar de resultaten van alle verschillende entiteiten.

 

Opmerking : De resultaten van de Europese verkiezingen mogen pas na 23h00 (26/05/2019) gepubliceerd worden.

 

Europees Parlement

Laatst bijgewerkt op
Volledig
Volledig
Gedeeltelijk
Gedeeltelijk
Geen resultaten
Geen resultaten
(*) Overeenkomstig artikel 10, §1, vijfde lid, van de wet van 23 maart 1989 betreffende de verkiezing van het Europese Parlement, kunnen de kiezers van het kieskanton Sint-Genesius-Rode een stem uitbrengen hetzij voor het Nederlandse kiescollege, hetzij voor het Franse kiescollege. Deze kiezers behoren tot het Nederlandse of Franse kiescollege naar gelang van de keuze die zij maken. 

De resultaten van het kanton Sint-Genesius-Rode worden dus niet vermeld op deze site in het overzicht van de stemmen van de Vlaamse kieskring.
 
(**) Overeenkomstig artikel 35, vierde lid, van de wet van 23 maart 1989 betreffende de verkiezing van het Europese Parlement, zendt de voorzitter van het hoofdbureau van het kieskanton Sint-Genesius-Rode, langs de snelste weg, aan de voorzitter van het Nederlands collegehoofdbureau en aan de voorzitter van het Franse collegehoofdbureau, de resultaten die hem betreft. De resultaten van het kanton Sint-Genesius-Rode worden dus niet opgenomen in het proces-verbaal van het hoofdbureau van de provincie Vlaams-Brabant en worden dus niet vermeld op deze site in het overzicht van de stemmen van de provincie Vlaams-Brabant.